Neem voor een vrijblijvend gesprek over wat de Kleine Loods voor uw organisatie kan betekenen contact op door middel van onderstaande methoden.

info@kleineloods.nl

Kleine Loo 284
2592 CK Den Haag
(070) 216 29 57

De entree is bereikbaar via het bovengelegen parkeerdek van het winkelcentrum.

 

  Route beschrijvingen

  vanuit Gouda/Utrecht (A12) of Delft/Rotterdam (A13)

  Richting Den Haag - Neem bij het knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Amsterdam. Neem afrit 8 (Leidschendam/Wassenaar N14). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Noordelijke Randweg op en rij de 1e tunnel in. Ga aan het eind van de 2e tunnel linksaf (ter hoogte van de Mgr. van Steelaan). Ga bij het 2ͤ stoplicht rechtdoor (ter hoogte van de Hofzichtlaan). Op deze weg gaat u bij het 2ͤ stoplicht linksaf. Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf en rijdt u links het parkeerdek op.

  De Kleine Loods bevindt zich op het parkeerdek van Winkelcentrum Mariahoeve. U bereikt het parkeerdek met de auto via het talud of te voet via de lift tegenover supermarkt Hoogvliet. Uit de lift gestapt vindt u aan uw linkerhand een stalen trap naar boven, naar de Kleine Loods (bovenop de Action).

  U kunt ook met de 'glazen lift' van het winkelcentrum naar boven, waar u op de verdieping van de Action uitstapt en naar buiten richting het parkeerdek loopt, om de Action heen, tot aan de stalen trap naar de Kleine Loods.

  vanuit Amsterdam (A4)

  Richting Den Haag - Neem de afrit 8 (Leidschendam/Wassenaar N14). Ga bij de stoplichten linksaf en rij de 1ͤ tunnel in. Ga aan het eind van de 2ͤ tunnel linksaf (ter hoogte van de Mgr. van Steelaan). Ga bij het 2ͤ stoplicht rechtdoor (ter hoogte van de Hofzichtlaan). Op deze weg gaat u bij het 2ͤ stoplicht linksaf. Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf en rijdt u links het parkeerdek op.

  Per auto vanuit Amsterdam/Leiden/Wassenaar (N44)

  Richting Den Haag - U neemt bij Motel Bijhorst (gelegen aan uw linkerhand, voor het viaduct) de afrit N14 richting Leidschendam, Utrecht, Rotterdam. U sorteert meteen links voor en gaat bij de verkeerslichten links. Vervolgens steekt u bij de volgende stoplichten de kruising over. Ga bij het volgende stoplicht linksaf (ter hoogte van de Hofzichtlaan). Bij de tweede stoplichten (groot kruispunt) slaat u rechtsaf. Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf en rijdt u links het parkeerdek op.

  Per trein

  U neemt de trein naar NS station Den Haag Mariahoeve. Hier uitgestapt loopt u naar de uitgang richting Mariahoeve. Met HTM tramlijn 6 richting Leyenburg reist u tot halte Vlamenburg. Hier stapt u uit en steekt u de weg over richting Winkelcentrum Mariahoeve. U loopt ongeveer 250 meter terug. Dan kunt u via de oprit naar boven lopen. Ook kunt u het overdekte winkelcentrum in lopen en één van de twee liften gebruiken om uit de komen op het parkeerdek. U kunt de lift tegenover supermarkt Hoogvliet gebruiken, die u één verdieping omhoog brengt. Uit de lift gestapt vindt u aan uw linkerhand een stalen trap naar boven, naar de Kleine Loods (bovenop de Action). U kunt ook met de 'glazen lift' van het winkelcentrum naar boven, waar u op de verdieping van de Action uitstapt en naar buiten richting het parkeerdek loopt, om de Action heen, tot u aan uw rechterhand de stalen trap naar de Kleine Loods treft.

  Openbaar vervoer

  HTM Tramlijn 6 vertrekt vanaf NS station Den Haag Centraal. U stapt uit bij halte Vlamenburg. Dan steekt u de weg over, richting Winkelcentrum Mariahoeve en loopt u ongeveer 250 meter rechtdoor. Dan kunt u via de oprit naar boven lopen. Ook kunt u het overdekte winkelcentrum in lopen en één van de twee liften gebruiken om uit de komen op het parkeerdek. U kunt de lift tegenover supermarkt Hoogvliet gebruiken, die u één verdieping omhoog brengt. Uit de lift gestapt vindt u aan uw linkerhand een stalen trap naar boven, naar de Kleine Loods (bovenop de Action). U kunt ook met de 'glazen lift' van het winkelcentrum naar boven, waar u op de verdieping van de Action uitstapt en naar buiten richting het parkeerdek loopt, om de Action heen, tot u aan uw rechterhand de stalen trap naar de Kleine Loods treft.