Werken algemeen

Kleine Loods Business Center Mariahoeve presenteert zich als een plek om te werken, te vergaderen en andere ondernemers te ontmoeten. Makkelijk bereikbaar met zowel privé als openbaar vervoer, is de Kleine Loods een belonende keuze. Daar dragen ook plaatselijke gemakken als gratis parkeren voor de deur en de nabijheid van een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden zeker aan bij.
De Kleine Loods is er voor zelfstandige ondernemers die zich in het levende hart van de groene wijk willen vestigen en van hier uit zaken willen doen, maar ook voor de freelancer die van tijd tot tijd behoefte heeft aan een rustige, gemoedelijke, professionele, gefaciliteerde flexplek om te werken of klanten en/of partners te ontvangen.


Werken op flexibele basisWerken kan in de Kleine Loods op eenvoudige, meerdere typen flexplekken, die incidenteel gehuurd of geboekt kunnen worden. Men kan dan ook gebruik maken van standaard aanwezige faciliteiten, zoals draadloos internet, warme dranken en gelegenheid om te lunchen in de daarvoor geschikt gemaakte ruimte.
Waar men bij extra optionele faciliteiten aan kan denken voor de flexplekhuurder, is afhankelijk van de wensen van de huurder. Een flexplek kan betekenen simpelweg een stoel en een tafel, waarvan er meerdere typen aanwezig zijn. Maar ook werken in de vorm van gesprek hebben in de loungehoek op de loungebank of aan de statafel behoort tot de mogelijkheden. Bespreking hebben of presentatie geven in het vergaderlokaal kan in overleg in verschillende settings.
Ook al is incidenteel huren zeker een mogelijkheid, wij wijzen er op dat men er verstandig aan doet om een flexplek tijdig te reserveren, want vol is vol! Voorkom ermee dat een reserveerder u voor is op die ene voor u zo fijne flexplek. Bel voor het maken van een afspraak of reservering tijdens kantooruren met (070) 216 29 57. Wij maken u graag wegwijs op onze unieke locatie.

 

Werken op vaste basis

Werken kan in de Kleine Loods op voor langere termijn geschikt gemaakte, naar eigen voorkeur volledig ingerichte werkplekken, die vast gehuurd kunnen worden. Men kan dan gebruik maken van standaard aanwezige faciliteiten, zoals het al aanwezige bureau en de luxe bureaustoel, snel (draadloos) internet, warme dranken en gelegenheid om te lunchen in de daarvoor geschikt gemaakte ruimte.
Waar men bij optionele extra mogelijkheden aan kan denken voor de gevestigde ondernemer, is werken in de vorm van gesprek hebben aan de lunchtafel in de lobby of in de loungehoek op de loungebank of aan de statafel wanneer hier gelegenheid voor is, bespreking hebben of presentatie geven in het vergaderlokaal, wat in overleg kan in verschillende settings (naast de eens per maand gratis gelegenheid voor vast hurende ondernemers), en deelname aan de maandelijkse socialising ondernemersborrel.

Geïnteresseerd? Bel voor het maken van een afspraak of reservering tijdens kantooruren op: (070) 216 29 57. Wij maken u graag wegwijs op onze unieke locatie.